SoftPLC 

  • Real time S5 PLC software: SoftPLC S5-943 / S5-945 executa un program in aceeasi mod ca un PLC-hardware. Avantajul executarii unui program pe SoftPLC este ca statusul se poate vizualiza in timp real.Deoarece SoftPLC-ul se comporta ca si un PLC origial, instrumentele de programare "S5 pentru Windows®" si STEP5 pot fi folosite.

  • Real time S5 PLC software: SoftPLC S5-943 / S5-945 executa un program in aceeasi mod ca un PLC-hardware. Avantajul executarii unui program pe SoftPLC este ca statusul se poate vizualiza in timp real.Deoarece SoftPLC-ul se comporta ca si un PLC original, instrumentele de programare "S5 pentru Windows®" si STEP5 pot fi folosite.

  • SoftPLC-ul IBH S7-315 executa un program in aceeasi mod ca un PLC-hardware. Avantajul executarii unui program pe SoftPLC este ca statusul se poate vizualiza in timp real.Deoarece SoftPLC-ul se comporta ca si un PLC original, instrumentele de programare "S7 pentru Windows®" si STEP7 pot fi folosite.

  • SoftPLC-ul IBH S7-416 executa un program in aceeasi mod ca un PLC-hardware. Avantajul executarii unui program pe SoftPLC este ca statusul se poate vizualiza in timp real.Deoarece SoftPLC-ul se comporta ca si un PLC original, instrumentele de programare "S7 pentru Windows®" si STEP7 pot fi folosite.