ISEO LIBRA Cilindru Dublu cu Bluetooth

Nou

Cilindru electronic de la ISEO care se poate deschide cu Smartphone-uri prin Bluetooth atat din exterior cat si din interior.

More details

Detalii

ARGO App – CEA MAI RECENTĂ EVOLUȚIE ÎN CONTROLUL DE ACCES

Dispozitivele de control acces ISEOZero1 Seria Smart sunt concepute să lucreze cu Argo, noua aplicație destinată smartphone-ului.

 

DESCHIDE CU SMARTPHONE-UL

Datorită tehnologiei Bluetooth Smart, utilizatorii pot acum să deschidă orice ușă echipată cu un dispozitiv de control acces din Seria Smart, fără nici un fel de plug-in suplimentar atașabil la smartphone. Aplicația gratuită Argo, permite oricărui telefon Bluetooth Smart Ready să descuie ușa.

 

DESCHIDE DE LA DISTANȚĂ

Tehnologia Bluetooth Smart permite descuierea ușii până la o distanță de 10 metri. Folosește-ți telefonul ca telecomanda pentru a descuia ușa.

 

GESTIONEAZĂ LISTA DE UTILIZATORI

Administratorii pot să gestioneze într-o manieră intuitivă, drepturile de acces la uși ale utilizatorilor, fără nici un fel de software suplimentar sau conecție la internet. Este posibilă adăugarea, ștergerea sau editarea drepturilor a până la 300 de utilizatori. Lista de utilizatori poate fi tranferată de la o ușă la alta.

 

ACCESAREA ISTORICULUI DE EVENIMENTE ALE UȘII

Adminsitratorii pot să consulte istoricul ultimelor 1000 de evenimente ale fiecărei uși și pot să trimită raportul pe e-mail.

 

DESCHIDE CU TAG-ul, CARD-ul sau SMARTPHONE-ul

Datorită sistemului electronic de control acces al Seriei Smart, pot fi utilizate ca și chei, cardurile ISEO, cardurile și tag-urile MIFARE sau orice smartphone cu tehnologie NFC și Bluetooth Smart Ready.

 

ACTUALIZARE SOFTWARE GRATUITĂ

Actualizările de software pentru dispozitivele de control acces sunt gratuite, o garanție pentru cea mai bună performanță a ușii. Smartphone-ul semnalează când este disponibilă o nouă actualizare și instalarea noului software se face direct de pe smartphone.
În acest fel, fiecare utilizator poate beneficia de noi funcționalități ale sistemului, protejând astfel investiția în produsele electronice ISEO Zero1.
Gama de produse compatibile cu Argo (cilindri și manere electronice, broaște motorizate, cititoare de drepturi, etc.) este în plină dezvoltate și poți întotdeauna să descoperi mai mult pe iseozero1.com.

Culori:

Negru + Argintiu lucios

Negru + Argintiu mat

Negru + Auriu lucios

Negru + Auriu mat

Alb + Argintiu lucios

Alb + Argintiu mat

Lungime cilindru:

Intre 60 si 80 mm

Intre 85 si 100 mm

Intre 105 si 120 mm

Peste 120 mm

Versiuni Optionale:

Heavy Duty IP66

Reviews (0)